4 porcijoms reikės:

4 gabaliukų kiaulienos nugarinės,

4 gabalėlių konservuotų ananasų,

krienų,

miltų,

maltų džiūvėsių,

kiaušinio,

aliejaus.

Kiaulieną išmušame ir atsargiai peiliu išpjauname „kišenėles“. Ananasus supjaustome kubeliais. Kiekvieną kišenėlę iš vidaus ištepame krienais ir užpildome ananasais. Mėsą apvoliojame miltuose (miltus iš anksto sumaišome su druska ir pipirais), paskui – išplaktame kiaušinyje ir galiausiai – maltuose džiūvėsėliuose.

Apkepame keptuvėje iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Baigiame kepti orkaitėje arba uždengtoje keptuvėje.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)