2 porcijoms jums reikės:

· 4 horizontaliai perpjautų pomidorų
· Ketvirtadalio stiklinės tarkuoto parmezano (puikiai tiks ir lietuviški jo analogai)
· 1 arbatinio šaukštelio smulkiai pjaustyto raudonėlio
· Žiupsnelio druskos
· Maltų juodųjų pipirų – pagal skonį
· 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

Gaminimas:

1) Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.

2) Pomidorus nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite pusiau (horizontaliai). Puseles išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje kepimo skardoje.

3) Kiekvieną puselę gausiai pabarstykite tarkuotu parmezanu, raudonėliu, druska nei pipirais. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite, kol pomidorai suminkštės – maždaug 15 minučių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)