Jums reikės:

500 g kalmarų,
1 kiaušinio,
2 riekelių batono,
0,5 stiklinės pieno.
0,5 svogūno galvutės,
džiūvėsėlių,
aliejaus kepimui,
druskos,
baltųjų pipirų pagal skonį.

Pašalinkite iš kalmarų plėvelę. Sumalkite. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepinkite kol pasidarys skaidrūs.

Nuo batono riekelių nupjaukite plutelę, užpilkite pienu. Kai batonas suminkštės, nuspauskite ir sudėkite į faršą.

Į faršą dėkite kiaušinį, svogūną, pagardinkite druska ir baltaisiais pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Keptuvę dėkite ant ugnies, supilkite aliejų. Į lėkštę suberkite džiūvėsėlius.

Drėgnomis rankomis suformuokite kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepinkite, kol apskrus visų pusių. Valgykite su ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją