Ingredientai:

riebesnis varškės sūris
alyvuogių aliejus (1 v.š.)
česnakas (2 skiltelės)
mėgstamų žolelių
ciberžolės

Sūrį iš abiejų pusių įpjauti, sumaišyti visus ingredientus ir įtrinti sūrį iš visų pusių. Palaikyti apie 30 min. kambario temperatūroje. Kepti ant kepimo popieriaus ar folijos 190 laipsnių orkaitėje apie 30 min., kol gražiai apskrus. Valgyti šaltą ar karštą. Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)