8-10 porcijų Jums reikės:

· 500 gramų krevečių
· 4 greipfrutų
· 3 avokadų
· 1 citrinos sulčių
· 4 valgomųjų šaukštų konjako
· 6 valgomųjų šaukštų majonezo
· Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį

Gaminimas:

1) Krevetės sudėkite į verdantį vandenį ir virkite maždaug 4 minutes. Tuomet nukoškite, leiskite nuvarvėti ir išdarinėkite.

2) Greipfrutus nuplaukite, nulupkite, minkštimą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

3) Avokadus nuplaukite, išimkite kauliuką, nulupkite. Minkštimą taip pat supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis (kad nepajuoduotų). Į salotoms skirtą dubenį sudėkite greipfruto gabalėlius, krevetes, avokadą ir apšlakstykite konjaku.

Viską išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti. Majonezą pagardinkite druska bei pipirais, įmaišykite į salotas.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją