Ką daryti:

Įvyniokite avokadą į foliją, padėkite ant kepimo skardos. Pašaukite į 90 laipsnių karštumo orkaitę 10 min. arba kol avokadas bus minkštas (jei avokadas labai kietas, suminkštėti gali per valandą).

Ištraukite skardą iš orkaitės, o karštą sunokusį avokadą įdėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.

Kodėl šis metodas veiksmingas?

Avokadai išskiria metileno dujas, kurios išsiskiria lėtai ir taip vaisius sunoksta. O įvyniojus avokadą į foliją ir pakaitinus, dujos apsupa avokadą ir nokimo procesas žymiai paspartėja.

Pabandykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)