Jogurtą naudokite kokio tik norisi, aš naudojau „Activia“ be priedų.

Reikės:

900 g jogurto,
skardinė kondensuoto pieno,
50 g želatinos,
0,5 citrinos sulčių,
3 puselės kons.persikų,
2 pakeliai „Selga“ sausainių.

Želatiną išbrinkiname vandenyje.

Jogurtą kartu su kondensuotu pienu ir citrinos sultimis lengvai paplakite. Sudėkite smulkintus persikus.

Išbrinkinta želatiną įstatę į karšto vandens vonelę ištirpinkite ir atvėsinkite iki kambario temperatūros. Supilkite į jogurto masę ir gerai išplakite.

Sausainius sulaužykite nelabai smulkiai ir sudėkite į jogurto masę, išmaišykite.

Visą šią masę supilkite į tortinę ir dėkite į šaldytuvą visai nakčiai.

Puoškite pagal fantaziją.