Reikės:

100 g sausainių;
15 g želatinos;
1 citrinos;
1 l natūralaus jogurto;
0,5 stiklinės cukraus;
300 ml riebios grietinėlės;
100 g sviesto;
Braškių.

Paruošimas:

Citriną nuplaukite, išspauskite sultis, smulkia trintuve nutarkuokite žievelę.

Sudėkite į jogurtą cukrų, supilkite citrinos sultis, išmaišykite. Pagal instrukciją ištirpinkite želatiną, pridėkite 2 šaukštus jogurto, išmaišykite, tuomet supilkite į likusį jogurtą ir vėl gerai išmaišykite.

Sausainius smulkiai sutrupinkite, išlydykite sviestą ir sumaišykite su sausainiais. Gauta mase išklokite kepimo popieriumi padengtą formą, masę išlyginkite.

Išplakite grietinėlę, supilkite į jogurto masę ir gerai išmaišykite. Užpilkite kremu sausainių pagrindą.

Padėkite tortą į šaldytuvą 2 – 3 val. Prieš patiekiant išdėliokite ant torto viršaus pjaustytas braškes.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)