Produktai:

50 gramų garžgarsčių,
3 virti putpelių kiaušiniai,
2 – 3 vyšniniai pomidorai,
100 gramų virto liežuvio.

Užpilui:

60 gramų česnakų,
60 gramų šviežio imbiero,
125 gramai cukraus pudros,
200 ml aliejaus,
100 ml raudonojo vyno acto,
100 ml sojos padažo.

Kaip gaminti:

Visus komponentus užpilui suplakite plaktuvu iki piure konsistencijos. Supilkite į butelį ir pastatykite į šaldytuvą. Po poros valandų padažas sutirštės ir bus dar skanesnis.

Visus produktus supjaustykite, užpilkite padažu perpus sumaišytu su majonezu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)