Kalmaras – 5 vnt.
Paprika raudona – 1 vnt.
Žirnėliai (užšaldyti) – 100 g
Svogūnas- 1 vnt.
Baklažanas – 0.5 vnt.
Morkos – 1 vnt.
Saliero stebiai – 1 vnt.
Jelapeno pipirai – 1 vnt.
Grietinėlė – 300 ml
Druska, pipirai,
lauro lapai – 2 vnt
Sviestas kepti

Paprika, svogūnus, baklažanus, morkas, salierą bei jelapeno pipirą supjaustyti kubeliais. Ir apkepinti keptuvėje su sviestu, gardinti druską, pipirais. Baigiant kepti pridėti žirnelius.

Kalmarus panardinti į verdanti pasūdytą vandenį minutei.

Kalmarus pripildyti daržovėmis. Dėti į skardą. Užpilti grietinėlę ir pridėti lauro lapų. Uždengti folija. Kepti apie 15 minučių 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Tiekti kartu su grietinėlės padažų.

P.S. Padažą galima keptuvėje pakaitinti iki tirštumo, bet skanu ir taip.

Galima valgyti tiek karšta, tiek šalta.

Dėkojame Kristinai už puikų receptą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)