4 kotletai / pagaminama per 40 min.
Produktai:
100 g smulkiai supjaustytų pievagrybių,
30 g smulkiai supjaustyto svogūno,
50 g šaldytų kelmučių ar kitokių miško grybų,
50 g kukurūzų kruopų,
1/4 aitriosios paprikos ankšties (smulkiai supjaustyti),
druskos, pipirų pagal skonį,
džiūvėsėlių apvoliojimui,
saulėgrąžų aliejaus kepimui.
Kaip gaminti:
1. Supjaustykite šaldytus grybus ir sudėkite į lėkštę. Sudėkite ir pievagrybius, svogūnus, kruopas, prieskonius. Išminkykite, gautą masę padalinkite į keturias dalis.
2. Suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose.
3. Apkepkite kotletus aliejuje iš abiejų pusių. Kepti maždaug po 10 min. Iškepusius apibarstykite žalumynais.
Skanaus!