Gaminimo trukmė ~ 1 val.

Reikalingi produktai:

Miltai (I rūšis): 1 stiklinė
Manų kruopos: 1 stiklinė
Cukrus: 1 stiklinė
Sviestas: 200 g
Obuoliai: 6-7 vnt. (vidutinio dydžio)
Cinamonas (maltas)
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kol orkaitė kaista, miltus, manų kruopas ir cukrų sumaišome dubenyje. Iš obuolių išimame seklytes ir juos sutarkuojame burokine tarka arba kitaip susmulkiname. Į kepimo indą beriame sluoksnį miltų-manų-cukraus mišinio (apie 1 cm storio), tada dedame sutarkuotų obuolių sluoksnį, ant jų vėl beriame sausą produktų mišinį, vėl obuolius ir likusią dalį mišinio.

Viską šiek tiek paspaudžiame su šauktu ir užtarkuojame ant viršaus sviestą. Viską pabarstome cinamonu.

Pyragą dedame į orkaitę ir kepame apie 40-50 minučių, kol viršus gražiai paruduos.

SKANAUS!