Reikės:

- 200 g didelių džiovintų slyvų;
50 g kieto arba puskiečio fermentinio sūrio;
- 2 skiltelės česnako;
- 2 valg. šaukštai majonezo;
- 1 didelės morka;
druskos ir pipirų pagal skonį;

Morką ir sūrį sutarkuoti labai smulkiai. Morkų sultis šiek tiek nuspausti. Sudėti česnaką, majonezą, druską, pipirus ir gerai viską išsukti. Slyvas numirkyti vandenyje su soda. Padaryti duobutes ir pridėti morkų-sūrio masės. Puikus užkandis prie vyno.

--
Almina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)