Reikės:

2 svogūnai nedideli arba 1 didelis,
1 morka,
4 pievagrybiai (jeigu turite miško grybų, naudokite juos, ypač voveraitės puikiai tinka),
1 nedidelė cukinija,
3 l. iš anksto išvirto sultinio,
3 bulvės,
prieskonių ir žalumynų pagal poreikius.

Morką sutarkuojame, svogūnus susmulkiname ir kepame lašelyje aliejaus arba šaukšte sviesto. Sutarkuojame nuluptą cukiniją (aš visas daržoves nulupu), susmulkiname grybus ir dedame į keptuve šalia morkų ir svogūnų. Troškiname apie 5 min.

Patroškinus, dedame į puodą, dedame mažais kubeliais smulkintas bulves, užpilame sultiniu ir verdame, kol bulvės išvirs.

Beriame prieskonius, žalumynus.

Prieš valgant dar galite įsidėti grietinės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)