Reikės:
2 svogūnai nedideli arba 1 didelis,
1 morka,
4 pievagrybiai (jeigu turite miško grybų, naudokite juos, ypač voveraitės puikiai tinka),
1 nedidelė cukinija,
3 l. iš anksto išvirto sultinio,
3 bulvės,
prieskonių ir žalumynų pagal poreikius.
Morką sutarkuojame, svogūnus susmulkiname ir kepame lašelyje aliejaus arba šaukšte sviesto. Sutarkuojame nuluptą cukiniją (aš visas daržoves nulupu), susmulkiname grybus ir dedame į keptuve šalia morkų ir svogūnų. Troškiname apie 5 min.
Patroškinus, dedame į puodą, dedame mažais kubeliais smulkintas bulves, užpilame sultiniu ir verdame, kol bulvės išvirs.
Beriame prieskonius, žalumynus.
Prieš valgant dar galite įsidėti grietinės.