12 kotletų gilesniam dubeny labai gerai išmaišau:

1 kg bet kokio faršo
1 a.š. druskos
3 kiaušinius (vieną baltymą atskiriu į stiklinę)
1 v.š. česnakų ruošinio arba 8-10 šviežių kapotų skiltelių
1 a.š. sausos adžikos (ar kitokių mėsos prieskonių)
1 st. manų kruopų
2 v.š. grietinės

Gautą masę padalinu į 12 dalių ir, vis padrėkindama rankas, formuoju rutuliukus ir dedu juos į skardą, išklotą aliuminio folija. Šaukštu paspaudžiu viršūnes, patepu jas išplaktu baltymu ir užberiu po žiupsnelį
sėklų mišinio.

Kepu apie 40-45 min. 180 C.

Tiekiu karštus su daržovėmis, padažais ir juoda duona. Žinoma, tiks ir su bulvėmis, ir su grikiais, ryžiais…

Skanaus!