Reikės:

3 kiaušiniai,
150 g cukraus,
150 ml pieno,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
300 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
žiupsnelis druskos,
200 g aviečių,
4 šaukštai cukraus uogienės virimui.

Avietes virkite su cukrumi apie 10 min., kol gausis uogienės masė. Atvėsinkite.

Kiaušinius išplakite su cukrumi iki baltumo, supilkite pieną ir vanilinį cukrų ir dar paplakite.

Persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilkite į kiaušinių masę ir išmaišykite.

Įkaitinkite garų puodą.

Į keksiukų formeles dėkite tešlos šaukštą, tada uogienės ir vėl užpilkite tešla. Turi būti nepilnos keksiukų formeles.

Garinkite 15 min.

P. S. naudokite iš folijos pagamintas keksiukų formeles arba apvyniokite folija paprastas formeles.