Jums reikės:

300 g vištienos krūtinėlės
1 valg. šaukštas aliejaus
druskos
maltų juodųjų pipirų
1 Savojos kopūsto galva (apie 800 g)
250 g makaronų
1/2 kuokšto čiobrelių
200 g grietinės
300 ml pieno
250 ml sultinio
100 g tarkuoto sūrio
kario miltelių
50 g skaldytų lazdynų riešutų

1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, apdžiovinkite popieriniu rankšluosčiu ir 5 min kepinkite aliejuje. Įberkite druskos ir pipirų.

2. Gilią kepimo formą ištepkite riebalais. Kopūstą nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite. Krūtinėlę supjaustykite šiaudeliais, sumaišykite su kopūstais ir nevirtais makaronais. Sudėkite į kepimo formą.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Čiobrelius nuplaukite ir nudžiovinkite, nuskabykite lapelius. Grietinę sumaišykite su pienu, sultiniu ir tarkuotu sūriu. Įberkite druskos, pipirų, kario. Įberkite čiobrelio lapelių ir kapotų riešutų, išmaišykite.

4. Ant produktų kepimo formoje tolygiai užpilkite riešutų–sūrio padažo ir pusvalandį kepkite orkaitėje. Apkepą patiekite neišimdami iš formos. Papuoškite čiobrelio šakele ar petražole.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją