Šie saldainiai yra greit paruošiami ir gaunasi vis skirtingo skonio, priklausomai nuo to ką į juos dėsime.
Džiovintus vaisius renkuosi tuos, kurie džiovinami be cukraus, o jų nėra tiek daug: datulės, slyvos, razinos (imu dideles), abrikosai, džiovinti obuoliai (jei pati išsidžiovinu).
Įmaišau įvairias sėklas: sezamo, moliūgų, linų, saulėgrąžų ir kt. ir įvairių riešutų. Galima prieskonių: cinamono, imbiero, muskato, gvazdikėlių, kakavos.
Parūgštinimui dedu citrinos sulčių, svarainių ar šaltalankio miltelių.
Iš pasirinktų produktų VISKĄ dubenyje gerai išmaišyti ir sumalti mėsmale. Iš tos masės daryti volelius, apvolioti kokoso drožlėse ir supjaustyti.
Jei masė nelimpa galima sausai pašildyti.
Laima