Reikės:

200 g sviesto
200 g cukraus
4 kiaušinių
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
citrinos sulčių
2 stiklinių miltų
1200 g įvairių džiovintų vaisių
100 g migdolų
citrinos žievelių
brendžio
cinamono

Susmulkinkite džiovintus vaisius ir riešutus, užpilkite brendžiu. Palikite per naktį. Minkštą sviestą išplakite su cukrumi. Vis plakant po viena įmuškite kiaušinius, supilkite citrinos sultis, žieveles, suberkite cinamoną ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.

Visą šią masę užpilkite ant smulkintų džiovintų vaisių ir gerai išmaišykite. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Tešlą supilkite į paruoštas formą ir kepkite 2 valandas 140 laipsnių orkaitėje. Iš šio kiekio gaunasi du pyragai. Skanaus :)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)