Sviestas patepimui,
250 g padžiūvusios baltos duonos,
supjaustytos 3 cm dydžio kubeliais,
100 g mažų šokolado gabalėlių,
3 kiaušiniai,
40 g rudojo cukraus,
2 šaukštai romo,
125 ml grietinėlės,
500 ml pieno,
dar 4 šaukšteliai rudojo cukraus.

1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Kepimo formą patepkite sviestu, suberkite duonos kubelius, tada šokolado gabalėlius.

2. Išplakite kiaušinius, 40 g cukraus, romą, grietinėlę bei pieną ir šiuo mišiniu apliekite duoną bei šokoladą. Į paviršių iškilusius kubelius paspauskite, kad pasidengtų pieno mase. Palaukite 20 min, kol įsigers, o tada pabarstykite likusiu cukrumi ir pašaukite į orkaitę.

3. Kepkite 40-50 min. Pudingas turi būti tvirtas, bet sujudinus vos vos drebėti. Leiskite atvėsti ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją