2 porcijos

Produktai:

1 morka,
1 baklažanas,
2 aguročiai,
2 skiltelės česnako,
0,5 stiklinės baltojo sausojo vyno,
aliejaus kepimui,
druskos,
juodųjų maltų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Daržoves nuplaukite, morką nuskuskite. Morką su specialia tarka sutarkuokite ilgais plonais šiaudeliais. Nuo baklažanų ir aguročių nulupkite sluoksnį su odele, naudokite tik jį.

2. Česnako skilteles smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite česnaką. Suberkite į keptuvę pusę daržovių, pamaišydami greitai apkepkite, paskui išimkite į lėkštę. Paskui apkepkite likusias daržoves.

3. Vėl sudėkite į keptuvę visas daržoves, užberkite druskos, pipirų, išmaišykite. Paskui įpilkite į keptuvę vyno ir neuždengę keptuvės patroškinkite 2 – 3 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)