4 porcijos

Produktai:

200 gramų silpnai sūdytos raudonos žuvies filė,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 cukinija,
30 gramų žalių krapų,
50 gramų graikinių riešutų,
150 gramų varškės sūrio,
1 šaukštas citrinos sulčių,
druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Kaip gaminti:

Raudonos žuvies filė supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite jas į lėkštę, pabarstykite druska ir pipirais, pašlakstykite citrinos sultimis ir alyvuogių aliejumi.

Cukiniją nuplaukite, nušluostykite ir supjaustykite plonomis juostelėmis per visą ilgį. Apibarstykite pipirais, apšlakstykite šauktų alyvuogių aliejaus ir 10-iai minučių įdėkite į šaldytuvą.

Krapus nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Graikinius riešutus susmulkinkite trintuvu ir sumaišykite su krapais bei varškės sūriu.

Išimkite iš šaldytuvo cukiniją, ant kiekvienos juostelės užtepkite masės su varškės sūriu, ant viršaus uždėkite juostelę žuvies ir susukite suktinuką. Persmeikite suktinuką mediniu dantų krapštuku arba perriškite siūlu.

Suktinukus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis ir patiekite. Papuoškite krapo šakele.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)