Nedidelius burokėlius iškepti orkaitėje (kepimo rankovėje arba suvyniotus į foliją), atvėsinti, nulupti ir suraikyti plonomis riekelėmis.

Obuolius nulupti, perpjauti į 4 dalis, išimti sėklalizdžius ir pamerkti į citrinos sultimis parūgštintą vandenį, kad įgautų skonio ir neruduotų. Už poros minučių išgriebti ir taip pat supjaustyti riekelėmis.

Kubeliais supjaustyti fetos sūrį.

Į lėkštę sluoksniuoti:

lapinių salotų asorti (idealu, jei mišinyje yra ir šviežių burokėlių lapelių), obuolius, sūrį. Ant viršaus užberti saujelę nuplikytų kedrinių pinijų, pagardinti pluošteliu šviežių pipirnių.

Viską apšlakstyti citrinos sultimis, užpilti ypač tyro alyvuogių aliejaus.

Skanumėlis...

Vilma

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)