Produktai

3 kiaušiniai
3/4 puodelio pasukų
3/4 puodelio aliejaus
1 1/2 puodelio balto cukraus
2 arbat. šaukšteliai vanilės ekstrakto
2 arbat. šaukšteliai malto cinamono
1/4 arbat. šaukštelio druskos
2 puodeliai miltų
2 arbat. šaukšteliai kepimo sodos
2 puodeliai sutarkuotų morkų
1 puodeliai kokoso drožlių
1 puodelis kapotų graikinių riešutų
1 skardinė (0,2 l) trintų ananasų su sultimis
1 puodelis razinų

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių C. Ištepkite riebalais ir apibarstykite miltais 20,3 x 30,5 cm kepimo skardą. Vidutinio dydžio dubenyje persijokite miltus, sumaišykite su soda, druska ir cinamonu.

Atidėkite. Dideliame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pasukas, aliejų, cukrų ir vanilę. Išmaišykite. Suberkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite. Vidutiniame dubenyje sumaišykite tarkuotas morkas, kokoso drožles, graikinius riešutus, ananasus ir razinas.

Dideliu mediniu šaukštu arba metaliniu plaktuvu sukrėskite morkų mišinį į tešlą ir gerai išplakite. Sukrėskite į paruoštą skardą ir kepkite 175 laipsnių C orkaitėje vieną valandą. Patikrinkite mediniu pagaliuku.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)