1 didelis brokolis, supjaustytas mažais žiedynėliais,
250 g vyšninių pomidoriukų,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas balzaminio acto,
žiupsnelis šviežiai maltų juodųjų pipirų,
sauja kubeliais pjaustyto ar sutrupinto fetos sūrio,
saujelė lazdyno riešutų.

1. Užkaiskite puodą su vandeniu. Mažame dubenėlyje sumaišykite aliejų ir actą. Suberkite brokolius į verdantį vandenį ir po 60 sek. išgriebkite (nepervirkite - brokoliai turi būti kieti ir traškūs). Perliekite šaltu vandeniu, nusausinkite ir sudėkite į didelį dubenį.

2. Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir suberkite ant brokolių. Sudėkite fetą, riešutus, pagardinkite druska ir pipirais, supilkite aliejaus ir acto mišinį. Išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją