Kiaušinių virimas:
Virš didelio puodelio ištiesti maistinę plėvelę, patepti lašu aliejaus (kad išviręs kiaušinis dailiai iščiuožtų iš plėvelės), užrišti plėvelės galus ir įmesti į ant silpnos ugnies jau verdantį vandenį.
Mėgstantiems kietesnius kiaušinius arba nepageidaujantys skysto trynio, turėtų virti 4 - 5 minutes.
Pageidaujantys skanaus, tvirto baltymo ir skysto, auksinio trynio virti 3 - 4 min.
Patiekimo variantai:
1 variantas:
skrebutis
avokadas
vytintas kumpis
be lukšto virtas kiaušinis
pipirai
avokadas
vytintas kumpis
be lukšto virtas kiaušinis
pipirai
2 variantas:
skrebutis
tuno paštetas / konservuotas tunas
avokadas
be lukšto virtas kiaušinis
pipirai
Ieva V.