Kiaušinių virimas:

Virš didelio puodelio ištiesti maistinę plėvelę, patepti lašu aliejaus (kad išviręs kiaušinis dailiai iščiuožtų iš plėvelės), užrišti plėvelės galus ir įmesti į ant silpnos ugnies jau verdantį vandenį.

Mėgstantiems kietesnius kiaušinius arba nepageidaujantys skysto trynio, turėtų virti 4 - 5 minutes.

Pageidaujantys skanaus, tvirto baltymo ir skysto, auksinio trynio virti 3 - 4 min.

Patiekimo variantai:

1 variantas:

skrebutis
avokadas
vytintas kumpis
be lukšto virtas kiaušinis
pipirai

2 variantas:

skrebutis
tuno paštetas / konservuotas tunas
avokadas
be lukšto virtas kiaušinis
pipirai

Ieva V.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)