300 g miltų, 1 šaukštelis malto cinamono, 20 g sviesto, 65 g dribsnių („miusli“), 60 ml pieno, 1 šaukštas cukraus.

Miltus persijokite kartu su cinamonu, įtarkuokite atšaldytą sviestą ir suberkite skardoje be riebalų paskrudintus ir atvėsintus dribsnius. Įdėkite sviesto, įpilkite pieno ir suminkykite lipnią tešlą.

Kočiojimo lentą pabarstykite miltais ir iškočiokite 2 cm storio lakštą. Iš jo išpjaukite 5,5 cm skersmens apskritimus. Apvalią kepimo formą (maždaug 23 cm skersmens) patepkite sviestu ir į ją sudėkite paruoštus apskritimus. Juos patepkite pienu ir pabarstykite cukrumi. Kepkite labai karštoje, 240 °C temperatūros, orkaitėje apie 15 min.

Skanaus!