2-3 šaukštai aliejaus,
5 cm ilgio cinamono lazdelė,
6 kardamono ankštys,
6 gvazdikėliai,
2 smulkinti svogūnai,
2 smulkiai pjaustytos česnako skiltelės,
2.5 cm ilgio tarkuota imbiero šaknis,
4 smulkiai supjaustyti žalieji čili pipirai,
2 per pusę perpjauti žalieji čili pipirai be sėklų,
450 ml kokosų pieno,
¼ šaukštelio tarkuoto muškato,
6 kietai virti per pusę perpjauti kiaušiniai,
druska.

1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite cinamoną, kardamono ankštis ir gvazdikėlius, trumpai pakepinkite. Kai prieskoniai pradės keisti spalvą, suberkite svogūnus, česnakus, imbierus ir smulkintus čili pipirus. Kelias minutes pakepinkite ant nedidelės ugnies, kol svogūnai bus auksinės spalvos.

2. Supilkite kokosų pieną. Kai užvirs, sudėkite muškatą ir per pusę perpjautus čili pipirus, pagardinkite druska. Kaitinkite 10 min ant nedidelės ugnies, kol sutirštės.

3. Sudėkite kiaušinius ir pakaitinkite dar 5 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją