Produktai:

2 morkos,
3 burokėliai,
1 aitrusis pipiras,
2 valgomieji šaukštai raugintų kopūstų,
1 skiltelė česnako,
saujelė žalių kalendrų,
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti:

Su smulkia tarka sutarkuokite morkas ir burokėlius, įdėkite raugintų kopūstų. Smulkiai supjaustykite kalendras, česnaką, aitrųjį pipirą, įpilkite aliejaus ir pabarstykite druska, pipirais. Porą valandų palaukite, o tuomet galite valgyti.

Paragavę šių salotų suprasite, kad žaliavalgiai ne tik savęs neriboja bet atranda naują skonių gamą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)