Produktai:

2 aguročiai (supjaustykite šiaudeliais),
2 puodeliai daigintų lęšių,
3/4 puodelio kapotų migdolų arba anakardžių,
1 geltona paprika, svogūnas,
1 vidutinio dydžio aitrioji paprika,
1/2 puodelio žalių kalendrų,
1 puodelis kokoso šiaudelių.

Padažui:

1 žaliosios citrinos sultys,
1 šaukštas aliejaus (alyvuogių, sezamo, migdolų, avokadų),
1/4 šaukštelio jūros druskos,
1/4 šaukštelio šviežio kokoso pieno,
1 šaukštelis agavų nektaro,
1 šaukštelis sojos padažo,
1 šaukštelis aitriųjų paprikų aliejaus (arba truputėlį aitriųjų paprikų),
kalendros papuošimui.

Kaip gaminti:

Visus komponentus sumaišykite gilioje lėkštėje, atskirai sumaišykite komponentus padažui. Apliekite salotas padažu, išmaišykite ir palikite 2 min. pastovėti, kad susigertų skoniai.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)