Vis tik ekspertai linkę teigti, kad sėkmingi ir pasiturintys žmonės panaudoja laiką tarp nubudimo ir pusryčių tinkamai pasiruošdami visai dienai, rašo „The Daily Mail“. Štai trys ryto įpročiai, kuriuos turėtų įsisavinti visi, norintys pradėti dieną tinkamai ir teigiamai nusiteikę sėsti prie pusryčių stalo. Maža to, šiuos įpročius įvaldyti neįtikėtinai paprasta.

1. Sėkmingi žmonės rytais sudaro darbų sąrašą. Ekspertų teigimu, itin naudinga susirašyti visus dienos darbus vos tik nubudus. Ne ką mažiau svarbu detaliai apibūdinti laukiančias užduotis ir terminus, surikiuojant juos prioritetine tvarka. Jei vis tik dieną visų tikslų pasiekti nepavyko, likutį būtinai perkelkite į kitos dienos sąrašą ir pasirūpinkite, kad jie būtų įgyvendinti.

2. Sėkmingi žmonės klausosi įkvepiančios muzikos. Ekspertai vienbalsiai tvirtina, kad sėkmės lydimi asmenys turi įprotį sudaryti grojaraščius, į kuriuos įtraukia juos įkvepiančias ir nuotaiką gerinančias dainas ir jų klausosi rytais. Begalės atliktų tyrimų rezultatai patvirtina, kad muzikos klausymasis didina smegenų aktyvumą ir gerina protinių užduočių įvykdymo kokybę.

3. Sėkmingi žmones skaito įkvepiančias citatas. Dieną tokie asmenys pradeda skaitydami kvepiančias citatas ir mantras. Ekspertai mano, kad pasitelkus kitų asmenų įkvepiančius žodžius didėja optimizmas ir tinkamai nusiteikiama prasidėjusiai dienai.

Supermodelis milijonierė Miranda Kerr prisipažino kiekvieną rytą skaitanti įkvepiančias citatas ir netgi išleido knygą, kurioje sudėtos ją labiausiai įkvepiančios mintys. M. Kerr neabejoja, kad šios citatos – tai itin galingos priemonės, skatinančios pokyčius teigiama linkme, todėl ji surinko per 100 itin įkvepiančių autorių citatų ir pavertė jas neįtikėtinai populiaria knyga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)