Mergaitė, kurios pareigos – oficiali žaislų gamintojo „Tomy“ produkcijos bandytoja – darbe praleidžia valandų valandas. Ten ji žaidžia naujausius žaidimus, išbando žaislus ir prietaisus. Tuomet kiekvieną žaislų pasaulio naujovę įvertina, skelbia „The Daily Mail“.

Kente, Jungtinėje Karalystėje, gyvenančiai penkiametei iš tikrųjų į darbą eiti nereikia – visus metus naujausi žaislai jai pristatomi tiesiai į namus. Jessica jau turi sukaupusi didžiulę žaislų kolekciją – daugumą žaislių pasaulio naujovių mergaitė gali pasilikti sau.

Be to, mergaitė gana dažnai lankosi pačioje bendrovėje, kur, atidžiai stebima „Tomy“ darbuotojų, įvertina pačias naujausias žaislų tendencijas.

Jessicos mama, 33 metų Carly, sako, jog jos dukra galima pasitikėti – ji visada sako tiesą.

„Jessicai labai smagu išbandyti visus tuos naujus žaislus, ji tikrai supranta, kaip jai pasisekė. Iš pradžių ji tik nuoširdžiai džiaugėsi tais visais naujais daiktais, bet dabar jau suvokia, koks atsakingas jos darbas. Ji supranta, jog nuo to, ką ji pasakys, priklauso, ar konkretus žaislas atsiras parduotuvėse. Jai patinka žinoti, jog išbando naujoves anksčiau nei kiti vaikai, ir kad jos nuomonės paisoma“, - sakė mergaitės mama.

Įmonės rinkodaros padalinio Europai vadovė Joanne Gray sako, jog Jessicos nuomonė – labai svarbi.

„Manome, jog gyvybiškai svarbu gauti pastabų apie mūsų produkciją iš pačių vartotojų paskutinėse gaminimo stadijose. Taip galime užtikrinti, jog į žaislų parduotuves atkeliavęs žaislas pateisins visus lūkesčius. Būtent šiame etape mums ir būtina Jessica. Vienintelis būdas sužinoti, ar žaislas geras, duoti su juo pažaisti vaikui. Svarbiausia – konstruktyvi kritika, už įžvalgas esame labai dėkingi tiek Jessicai, tiek jos mamai“, - apie jaunąją darbuotoją kalbėjo J. Gray.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)