Kai kurie kone iš karto krenta į akis, tačiau kitiems atrasti prireikia pastangų. Ar galite įžvelgti visus devynis?

Kiek gi veidų pavyko rasti? Darkart pažvelkite į šį paveikslą ir tik tada skaitykite toliau pateiktus atsakymus.

Testas

1. Veikiausiai iš karto pavyko pamatyti patį didžiausią paveiksle pavaizduotą veidą. Tai garbaus amžiaus generolo veidas (pirmas). Generolo akis – tai senio su skrybėlė veidas (antras). Senio figūra atitinka generolo nosį, ūsus ir smakrą.

2. Priešais senį, toje vietoje, kurioje yra generolo ausis, pavaizduota stovinti mergina (jos veidas – trečias). Rankose ji laiko veidelį (ketvirtas) pakreipusį kūdikį. Senyvas vyras ir moteris simbolizuoja vargingus generolo protėvius.

3. Dešinėje, toje vietoje, ties kuria arka jungiasi su siena, matyti moters profilis (penktas veidas). Tikėtina, kad ši moteris buvo generolo žmona.

4. Kitoje pusėje, generolui prieš akis, matyti ant akmens stulpo tupinti varna, už kurios galima identifikuoti dar keturis veidus.

5. Dabar pažvelkite į kairiajame apatiniame piešinio kampe, ant kurio krenta šešėlis, gulintį šunį. Ar neatrodo, kad tasai šuo laisvai galėtų būti generolo ranka, kuria jis įsikibęs į švarko atlapą?

Ar visus veidus pavyko pamatyti savarankiškai?

Kaip rašoma portale „The Minds Journal“, jeigu pavyko rasti šešis veidus, jūsų pastabumo lygis – vidutiniškas.

Jei radote septynis veidus, esate labiau nei vidutiniškai pastabus.

Jeigu be papildomos pagalbos pavyko įžiūrėti visus devynis veidus, jūsų gebėjimai pastebėti detales – tiesiog pavydėtini.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)