1. Susikryžiavusios linijos

Testas

Jei pasirinkote šį piešinuką, gali būti, jog susiduriate su vienodos traukos dilema. Jūsų galvoje sklando dvi vienodai svarbios, bet viena kitai prieštaraujančios mintys, ir jūs tarp jų plėšotės.

Abu variantai sunkiai įgyvendinami, tačiau jie abu yra jums svarbūs. Jūs nenorite atmesti vieno iš jų, kad realizuotumėte antrąjį, nes praradę bent vieną iš jų, jausitės nelaimingi.

2. Banguota spiralė

Testas

Jūs iš visų jėgų stengiatės susitaikyti patys su savimi. Gali būti, jog jūs neišsprendėte kažkokio konflikto ir jums dabar labai sunku susitaikyti su tuo, kas nutiko jūsų gyvenime.

Galite jaustis išduoti, vieniši ar bejėgiai, bet vis dar bandote kovoti už savo laimę, ir tai yra neįtikėtina! Jūs judate teisinga kryptimi, tačiau gali prireikti šiek tiek laiko, kol rasite trokštamą ramybę.

3. Tinklelis

Testas

Jei jūsų dėmesį patraukė šis piešinys, vadinasi, išgyvenate sunkų savo gyvenimo laikotarpį. Tai gali būti žlugę santykiai, problemos šeimoje ar nesėkminga karjera – visa tai neduoda jums ramybės.

Tinklelis taip pat reiškia, jog bandėte rasti būdą, kaip ištaisyti šią situaciją, bet jums nepavyko. Išoriniai veiksniai toliau daro jums įtaką.

4. Garbanėlės

Testas

Jei pasirinkote garbanėlių piešinį, vadinasi, ieškote kūrybinės savirealizacijos. Jums norisi sukurti kažką unikalaus, bet patys nežinote, ką.

Jums reikia rasti būdą, kaip įgyvendinti savo kūrybinius impulsus, ir kaip pritaikyti savo kūrybinę energiją. Priešingu atveju jums grės perdegimas.

5. Susipynę apskritimai

Testas

Jei jūsų dėmesį patraukė apskritimų raizgalynė, vadinasi, jus yra ištikusi gili krizė. Gali būti, kad jūsų gyvenime buvo nemalonumų, ir jūs jaučiatės pavargę, vieniši, nusivylę ir, blogiausia, beviltiški.

Jus slegia bėdų našta, ir jums, panašu, reikėtų su kuo nors apie tai pasikalbėti. Išklokite viską, kas guli jūsų viduje, ir jums palengvės.

6. Kvadratiniai blokeliai

Testas

Jūs iš visų jėgų stengiatės sudėlioti savo gyvenimą į vieną visumą. Jūs jaučiate, kaip viskas griūna, ir kaip išsibarsto jūsų laimės detalės.

Šie kvadratiniai blokeliai reiškia, kad norite juos sujungti, tačiau tai padaryti darosi vis sunkiau. Smulkios jūsų gyvenimo dalys atrodo išsisklaidžiusios ir netvarkingos, ir jūs beviltiškai bandote sutvarkyti savo gyvenimą.

7. Koncentrinė spiralė

Testas

Jei pasirinkote spiralę, tuomet jūs visomis išgalėmis stengiatės rasti ramybę ir vidinę harmoniją. Gali būti, jog negalite susitaikyti su tuo, kas esate, ir jaučiatės savo gyvenime šiek tiek pasimetę.

Spiralė reiškia bandymą judėti centro link ir būti tuo, kuo esate. Jūsų kova – tai pastangos visiškai priimti save ir suvokti savo trūkumus. Veikiausiai siekiate tobulumo, bet pirmiausia reikėtų susitaikyti su savimi.

8. Vertikalios kreivės

Testas

Jūsų gyvenimas yra Sizifo akmuo. Jaučiatės suirzę, nes už kiekvieną žingsnį pirmyn tenka žengti du žingsnius atgal. Jūsų nesėkmės veda jus iš proto.

Tai nuolatinis svyravimas tarp vilties ir nevilties. Tai jus kankina ir neleidžia miegoti naktimis. Jūs žinote, kad nusipelnėte sėkmės, bet kiekvieną kartą, kai prie jos priartėjate, ji išsprūsta jums iš rankų.

Nepraraskite vilties – jūs sulauksite savo valandos, kad ir kiek pastangų reikėtų įdėti!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)