1. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Automobilį

Trumpai tariant, toks žmogus iš karto žvelgia į įvykių esmę, į problemas. Jūsų požiūrio nesąlygoja smulkmenos, aplinkybės. Jūs – analitikas, o toks mąstymo būdas kartu su dėmesingumu suteikia galimybę akimirksniu priimti sudėtingus sprendimus. Silpnoji pusė – nepastabumas svarbioms smulkmenoms.

Žmogų su žiūronais

Jūsų intuicija ir vaizduotė išlavinti, kaip reta. Galima teigti, kad jūs kiaurai permatote žmones. Kiekvienai užduočiai jūs turite nestandartinį, kūrybingą sprendimą. Silpnoji pusė – svajingumas, pasitikėjimas išskirtinai širdimi, o ne protu.

„A“ raidę

Jūs – neeilinis žmogus, ryški asmenybė, teikianti pirmenybę nestandartiniams, gražiems dalykams. Žmonėms toks požiūris atrodo paviršutiniškas. Mokykitės žvelgti giliau, neskubėti ir nepriiminėti paviršutiniškų sprendimų. Šito išmokę tapsite ne žmogumi, o superžmogumi.

2. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Moterį

Geras ženklas – jūsų gyvenime artėja pozityvios permainos. Visos problemos išnyks lyg dūmas, o išspręsti sudėtingus, svarbius reikalus padės įtakingas globėjas. Drąsiai imkitės naujų dalykų, neabejokite savimi. Dabar jūsų gyvenimas prisotintas moteriškos energijos, todėl dažniau būkite prie vandens, kad sustiprėtų energetika.

Vyrą

Į asmeninį gyvenimą ateina ilgai laukta ramybė. Viskas bus taip, kaip jūs norėjote. Jeigu jau turite porą, jūsų santykiai sutvirtės, svarbiausia, kad antroji pusė būtų iš tiesų jūsų. Jei ieškote partnerio, viskas puiku – artimiausiu metu jį sutiksite, ir šis žmogus ilgam ateis į jūsų gyvenimą. Nepraleiskite šio šanso.

3. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Krokodilą

Jūs blaiviai vertinate galimybes ir gyvenimo aplinkybes, pasveriate kiekvieną žingsnį. Esate labai atsargūs, dažnai nukrypstate į pesimizmą. Jums vertėtų nesusikoncentruoti į negatyvą, dažniau galvoti apie gerus dalykus, džiaugtis gyvenimu.

Valtį

Turite unikalų gebėjimą pastebėti kiekvieną detalę. Pro jūsų akis niekas neprasprūsta. Jūsų priimami sprendimai kūrybingi, visada randate būdą nestandartiškai išspręsti problemas.

4. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Senuką

Esate užjaučiantis žmogus, kuriam būdingas ir pasitikėjimas savimi, tvirtumas. Jums būdingas perfekcionizmas, tačiau tobulybei nėra ribų, tiesa?

Merginą

Nuo jūsų sklinda pozityvas, esate optimistas, šviesus, džiaugsmingas žmogus. Nors jums būdingas impulsyvumas, aplinkiniams labai patinkate. Nepaisant impulsyvumo, mąstote logiškai, kaip analitikas.

5. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Kolonas

Ryškus požymis, kad jūsų vidinė būsena trukdo pasiekti trokštamų dalykų. Privalote įveikti nenorą išeiti iš komforto zonos, jeigu norite sulaukti sėkmės. Jūs linkę svajoti, dažnai nepastebite detalių.

Žmones tarp kolonų

Jei pirmiausia pamatėte šį įvaizdį, vadinasi, mėgstate laisvę, lengvą bendravimą draugijoje. Kitų ištarti žodžiai dažnai jus žeidžia, o žmonių poelgiams teikiate be galo didelę reikšmę.

6. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Veidus

Aplinkinis pasaulis – jūsų energijos šaltinis, juk jūs – ekstravertas. Jums svarbu būti nuolat apsuptam pozityviai mąstančių žmonių, kurie jus palaikys ir absoliučiai nekritikuos.

Vazą

Jūs semiatės energijos išvidinių išteklių, nes esate intravertas. Nepasiduokite silpnybėms ir jums pavyks pakeisti pasaulį.

7. Ką pirmiausia pamatėte?

Optinės iliuzijos

Kaukolę

Ne veltui piratų vėliavoje pavaizduota kaukolė, juk ji – jėgos simbolis. Jūs stovite ant naujų pergalių ir pasiekimų slenksčio. Esate narsaus būdo, tačiau jaučiate būties laikinumą – juk anksčiau ar vėliau viskas baigiasi. Nesate merkantilus, jums svarbus pats kelias. Sėkmė visada bus jūsų pusėje, jei neišsuksite iš užsibrėžto kelio.

Moterį

Jeigu pamatėte prie kojų nulenktą galvą, tai – nuovargio ženklas. Galbūt šiuo gyvenimo etapu atsidūrėte aklavietėje ir nežinote, kur toliau judėti. Leiskite sau atsipūsti, atidėkite visus reikalus. Dabar būtų į naudą pakeisti aplinką. Apsidairykite – galbūt jūsų aplinkoje yra žmogus – energetinis vampyras. Nebijokite išsiskirti su tokiu žmogumi, su kuriuo santykiai niekur neveda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)