12
Kitas

ATSAKYMAS

Žmones kartais pribloškia neįtikėtini dalykai. Optinės iliuzijos kitaip tariant, optinės apgaulės, yra vienos iš jų. Tačiau jos ne tik nustebina, bet ir lavina protą. Jei nežinote, kas yra optinė iliuzija, paaiškinsime, kodėl jos vadinamos akių apgaule: paveiksliuke žmogus iš pirmo žvilgsnio mato viena, nors iš tikrųjų jame pavaizduota visai kas kita. Kai kuriuose paveiksliukuose žiūrovo prašoma surasti paslėptą daiktą ar objektą – jis iš pradžių taip pat būna nepastebimas, rašoma pkbnews.in.

Socialinėje žiniasklaidoje pastaruoju metu kaip tik pradėjo plisti vienas iš tokių paveikslėlių – jis suklaidins ir jus.

Šiame paveikslėlyje kažkur guli pasislėpęs vaiko batelis, kurį reikia surasti per 10 sekundžių. Paveikslėlyje matyti, kad vaikas sėdi ant lovos, o viena jo koja yra be bato – tik su kojine. Tuo pat metu kambaryje išmėtyta daug žaislų. Kitas tos pačios poros batelis taip pat guli kažkur kambaryje. Jūsų užduotis – jį surasti. Jei manote, kad turite erelio regėjimą, pirmyn! Pasistenkite kuo greičiau jį pastebėti. Deja, daugeliui žmonių nepavyksta surasti bato.

Socialinėje žiniasklaidoje dažnai skelbiami piešinukai, kuriuose būna užmaskuoti įvairūs objektai ir skaitytojų prašoma juos surasti. Daugelį daiktų dažnai pavyksta pastebėti iš pirmo žvilgsnio, tačiau būna ir tokių užduočių, kurių nepavyksta įveikti. Šiuo metu populiarėjantis piešinys su pasimetusiu vaiko batu yra kažkas panašaus. Net jei vaiko batelis guli beveik prieš akis, jis nėra lengvai pastebimas.

Ar jau radote batelį?

Jei jį pastebėjote, sveikiname, bet jei neradote, išduosime jo buvimo vietą.

12
Kitas

ATSAKYMAS

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją