12
Kitas

Atsakymas

Optinės iliuzijos yra vienas populiariausių dalykų, kurie pastaruoju metu ieškomi internete. Žmonės patiria didelį malonumą, analizuodami tokius paveikslėlius ir spręsdami jų paslaptis. Tai lavina smegenis. Kartu tobulėja ir pastabumo įgūdžiai, rašoma pkbnews.in.

Paveiksliukai su optinėmis iliuzijomis pasižymi ypatinga savybe. Juose kažkas yra, bet žmonės palaiko tai kažkuo kitu. Tuomet tikrąją paveiksliuko tiesą galima sužinoti tik atidžiai įsižiūrėjus. Šiandien pristatome jums vieną tokį optinės iliuzijos testą, kuriame reikia įžiūrėti ir surasti snaiperį. Įspėjame, kad šis iššūkis nebus lengvas. Jei draugų akivaizdoje giriatės, kad turite aštrų regėjimą, tuomet pasistenkite jį įveikti.

Snaiperis yra tiesiai prieš jūsų akis. Tačiau jį pamatyti nėra lengva. Iš tikrųjų jis guli tokioje vietoje, kad norint jį pastebėti, reikia itin skvarbaus žvilgsnio ir aštraus proto.

Optinė iliuzija

Ar pamatėte snaiperį?

Paveikslėlyje matyti, kad dideliame žolės lauke auga didelis medis ir trys mažesni medeliai. Tolėliau matyti dar daugiau medžių. Tačiau ar kur nors matote snaiperį? Jei ne, pasakysime jums vieną užuominą. Snaiperis guli medžio pavėsyje. Jei padidinsite vaizdą, tikriausiai iš karto jį pastebėsite. Jei vis tiek jo nematote, vadinasi, esate labai nepastabus.

12
Kitas

Atsakymas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)