12
Kitas

ATSAKYMAS

Optinės iliuzijos yra tikros akių apgavikės, nes jose ne visi daiktai yra tokie, kaip atrodo. Kad įžiūrėtumėte tikrąjį vaizdą, tenka įtempti smegenis, rašo jagranjosh.com. Dėl šios priežasties tokiuose piešinukuose paslėpti galvosūkiai priverčia paprakaituoti ne vieną žmogų. Tačiau išbandyti savo pastabumą yra labai įdomu, todėl socialiniuose tinkluose panašūs paveiksliukai plinta tarsi miškų gaisrai. Optinė iliuzija su žaisliniais gyvūnais yra vienas iš jų.

Optinė iliuzija savo intelekto koeficientui tikrinti: Optinės iliuzijos paprastai yra mintis verčiantys ir formą keičiantys objekto, piešinio ar žmonių vaizdai, kurie meta iššūkį smegenims suvokti dalykus. Yra įvairių rūšių optinių iliuzijų, tokių kaip fizinės, fiziologinės ir pažintinės iliuzijos. Tyrimai rodo, kad normalios žmogaus smegenys gali žvelgti į daiktus ar vaizdus skirtingai, sudarydamos skirtingą suvokimą iš kiekvieno kampo. Daug kartų šios optinės iliuzijos tampa psichoanalizės testo dalimi, nes jos atskleidžia, kaip jūs suvokiate dalykus ir savo intelekto lygį. Šį kartą sugalvojome sumanią optinės iliuzijos iliustraciją, kur reikia surasti žirafą, kuri nuotraukoje slepiasi tarp žaislinių gyvūnų.

Žemiau pateiktas vaizdas yra sudėtingas galvosūkis ir buvo sukurtas tiek suaugusiems, tiek vaikams. Šioje optinėje iliuzijoje galite pamatyti daugybę žaislinių gyvūnų, įskaitant liūtus, begemotus, paukščius, dramblius, elnius, beždžiones ir kt. Paveikslėlis kviečia surasti pasislėpusią žirafą. Kaip greitai galite ją rasti?

Testas

Paveikslėlis privertė tūkstančius suaugusiųjų kasyti galvą, kai jie bando rasti paslėptą žirafą. Šis optinės iliuzijos vaizdas yra dar vienas įdomus būdas patikrinti savo IQ.

Ar per 11 sekundžių pastebėjote paslėptą žirafą?

Užduotis atrodo per sudėtinga? Tuomet sufleruojame atsakymą

12
Kitas

ATSAKYMAS

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)