Purewow.com pateikia penkias paslaptis moterų, kurioms (iš tiesų) patinka jų darbas.

Jos apsimeta, kad jas ką tik pasamdė

Tik pagalvokite: tie pirmi keli mėnesiai beprotiškai motyvuoja, nes atrodo, kad reikia išmokti milijonus naujų dalykų. Pabandykite atkurti tą proto būseną ir nusitaikykite į tas savo savybes bei įgūdžius, kuriuos norėtumėte pagerinti (pavyzdžiui, viešas kalbėjimas).

Ieškokite konkrečių būdų, kaip tai padaryti (pavyzdžiui, užsirašykite į kursus, kuriuos galbūt iš dalies finansuos įmonė).

Savo apranga jos daro įspūdį aplinkiniams

Tai susiję su pasitikėjimo savimi. Net jei aprangos stilius darbe griežtai apibrėžtas, nepagailėkite laiko ir ryte išsiplaukite ir susitvarkykite plaukus, pasirūpinkite nepriekaištingu manikiūru.

Visų pirma tai pakels jūsų pačios nuotaiką, labiau pasitikėsite savimi bendraudama su bendradarbiais, viršininku (-e) ar klientais.

Joms patinka bendradarbiai

Nesakome, kad reikia mylėti visus (kiekviename kolektyve pasitaiko toksiškų žmonių, kurių geriausia vengti), bet labai svarbu susidraugauti bent su vienu ar dviem bendradarbiais (-ėmis), su kuriais (-iomis) galite juokauti, juoktis ir nuleisti garą, kad gyvenimas atrodytų daug gražesnis.

Stebėkite bendradarbius, ieškokite tokių, kurie atrodo tarsi jūsų gentainiai, kurių asmenybės tipas panašus ar panašūs pomėgiai ir dėkite pastangas – kasdien su jais bendraukite.

Jos tikslai žino savo vaidmenį bendrovėje

Daugiausia streso darbovietėje sukelia tai, kad mes nežinome, kaip mūsų kasdienis darbas prisideda prie ilgalaikių įmonės planų. Dažniausiai tai priklauso nuo tuo, ar dažnai komunikuojate su savo viršininku (-e).

Skirkite bent dešimt minučių per savaitę pokalbiams su vadovybe, kad žinotumėte, kas naujo vyksta, kurlink juda įmonė. Kai suprasite, ko tiksliai iš jūsų norima, pajusite didesnę motyvaciją dirbti ir padėti įmonei siekti didesnių tikslų.

Jos turi gyvenimą už darbo ribų

Nors tai atrodo nesusiję, bet iš tiesų gyvenimas ir įvairūs hobiai bei pomėgiai už biuro ribų (šeima, draugai, dainavimo pamokos) padeda labiau atsipalaiduoti darbe, sumažina stresą ir emocinio perdegimo tikimybę.

Kai žinosite, kad po darbo laukia begalė įdomių dalykų, ko gero ir ta biuro kėdžių „krizė“ nebeatrodys tokia svarbi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)