Net ir biologai sutinka, kad konkretaus ilgio pirštai ir jų nareliai byloja apie konkrečius žmogaus būdo bruožus. Šitai, esą, užkoduota evoliucijoje!

Beje, jei prisiminsite kelias glaustas charakteristikas, suprasti, su kokio tipo asmeniu tenka turėti reikalą, pavyks net artimiau to žmogaus nepažįstant. Šitai, suprantama, labai naudinga, kai tenka apsispręsti ar verta megzti su juo santykius, kad ir kokie jie būtų – intymūs ar dalykiniai.

Taigi, kiek įdėmiau pažvelkite į du viršutinius nykščio narelius, siūloma portale lamp.im. Kadangi dalys – dvi, įmanomi tik trys jų proporcijų variantai. Kaip juos interpretuoti?

A. Apatinė dalis ilgesnė už viršutinę

Tokio nykščio savininkai – aistringos asmenybės. Jos įsimyli stipriai ir beatodairiškai. Bet tai, aišku, ne viskas.

Jei jūsų nykštys yra toks, vadinasi, jūs – pasitikėjimo vertas partneris. Esate ypač pastabūs ir reiškinius dažniausiai vertinate objektyviai, be jokio šališkumo.

Tiesiog negalite pakęsti spaudimo, ypač jei jis ganėtinai užsitęsia, todėl verkšlenatojai, niurzgaliai jums į kompaniją netinka. Sutarti su tokiais, kurie per daug iš jūsų reikalauja, bet sau yra nuolaidesni, taip pavyksta sunkiai.

Šiaip jau jūs esate žmogus, kuriam nėra sunku praleisti atseit gerą šansą, dėl kurio tektų lėkti iki sunkiai įžvelgiamo ir labai tolimo horizonto.

B. Abudu nykščio nareliai beveik vienodo ilgio

Tai ramūs, viską ir visada pasveriantys žmonės. Kad ir kas benutiktų, jie kruopščiai planuoja ne tiktai savo, bet ir savo artimųjų gyvenimą.

Tikrai nesate iš tų, kurie galėtų leisti sau gyventi šia diena. Taip pat nesate linkę demonstruoti savo jausmų bent tol, kol patys jų neperprantate.

Esate ganėtinai paslaptinga asmenybė. Jums nestinga smalsumo, be to, dažnai ir patys gebate sudominti kitus. Su jumis tikrai yra apie ką pasikalbėti.

C. Viršutinis narelis ilgesnis už apatinį

Tokius nykščius turintys asmenys dažniausiai pelno aplinkinių pasitikėjimą. Jie mąslūs, protingi ir pastabūs.

Jei toks žmogus įsimyli, visas likęs pasaulis jam nustoja egzistavęs. Taigi, jei jūsų nykščiai kaip tik tokie, dėl mylimo žmogaus jūs tiesiog pametate galvą. Deja, ką nors pakeisti – ne jūsų valioje.

Labiausiai vertinate tokius santykius, kuriuose nestinga polėkio ir įvairovės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)