Jei suskaičiavote nuotraukoje 10 degtukų, skaičiuokite dar kartą. Iš tiesų degtukų mažiau – kai kurie tiesiog atsispindi veidrodiniame žiebtuvėlio korpuse. Siekiant palengvinti užduotį atspindys buvo užtemdytas.

Degtukų testas

Manote, kad ten – 8 degtukai? Ir vėl suklydote. Vis dar nesupratote, kur čia šuo pakastas? Tada teks skaityti žemiau esantį atsakymą.

Iš tiesų šioje nuotraukoje yra 7,5 degtuko. Degtukas, kuris guli už žiebtuvėlio dešinėje pusėje apačioje, visas netelpa. Kad tilptų už žiebtuvėlio, reikėjo jį perlaužti perpus.

Degtukų testas

Beje, pastabiausieji galbūt pastebėjo, kad žiebtuvėlio gaubtelyje atsispindi vieno degtuko dalelė. Iš esmės šis degtukas yra už kadro, jo galima ir neskaičiuoti, bet jei suskaičiavote 8,5 degtuko – autoriai pasirengę pripažinti, kad atsakėte teisingai!

Degtukų testas
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)