Atviro išplanavimo interjeras

Ši svetainė atrodo dar erdvesnė, nes yra tarsi sujungta su sodu. Pagrindinis akcentas - neįprasta sofa, ant kurios galima sėdėti iš abiejų pusių. Kavos ir pieno spalvų paletė suteikia jaukumo ir atrodo šiuolaikiškai.

Tradicinis, bet teatrališkas interjeras

Šioje tradicinėje erdvėje į žavią visumą susilieja klasikinio dizaino elementai. Ryškiausias akcentas - puošnus kilimas, aplink kurį išdėstyti baldai. Elegantišką kreminės spalvos sofą supa simetriškai sustatyti, šiltu tonų raštais marginti foteliai. Kilimo raštus, kavos staliuką, langų išgaubimus ir fotelius sieja bendra tema - banguotos formos.

Šiuolaikinis spalvingas interjeras

Ryškios spalvos padės svetainę paversti „karščiausiu“ namų kampeliu. Neutralų kambarį su baltomis sienomis ir pilku kilimu sušildo ir atgaivina drąsi raudona sofa. Šis spalvų derinys - puikus pavyzdys, kaip pagyvinti kambarį nenaudojant dažu ir teptuko.

Elegantiškas senovinis interjeras

Šioje elegantiškoje svetainėje tvyro senovinio žavesio dvelksmas. Židinys puoštas marmuru, kurio žemiškus atspalvius atkartoja rytietiškas kutais puoštas staliukas ir juodojo šokolado spalvos krėslas. Interjerą pagyvina raudonas raštuotas kilimas ir rausvos pagalvėlės.

Prabangus vintažinis interjeras

Erdvumo pojūtį šiame romantiškame vintažiniame interjere kuria baltos ir kreminės spalvų derinys. Gėlėtos pagalvėlės ir vazelė su gėlėmis kvepia kaimišku jaukumu. Kad kambarys neatrodytų „per sunkus“, sudėtos šviesaus medžio grindys.

Ypač modernus interjeras

Šiai avangardinei svetainei harmonijos pojūtį padeda sukurti juodos ir baltos spalvų kontrastas. Raudonos spalvos potėpiai dar labiau išryškina fone esančią menišką dekoraciją.

Interjeras - tropinė oazė

Pagrindinis šios svetainės akcentas - pinti baldai, pagaminti iš natūralaus pluošto. Ryškios gėlėtos ir dryžuotos pagalvėlės bei egzotiškų gėlių kompozicija akimirksniu nukelia į tropinę salą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)