Idėjas, kaip pasigaminti šį kvapnų vonios priedą per 15 minučių, siūlo elektroninės parduotuvės ellmuilas.lt direktorė Liudmila Urbonaitė.

9-10 maišelių reikės:

300 g citrinos rūgšties pudros
600 g sodos
50 g pieno miltelių
Makadamijos riešutų aliejaus 3 valg. š.
Geltono, rožinio, violetinio, mėlyno mineralinių pigmentų ant peilio galiuko
Kvapiųjų eterinių aliejų
Negyvosios jūros druskos
Džiovintų medetkų, levandų, rožių žiedlapių ir pumpurų
Maišelių

Darbo eiga:

Pasveriame sodą, citrinos rūgšties pudrą, pieno miltelius ir beriame į didelį puodą, gerai išmaišome. Įpilame makadamijos riešutų aliejaus ir dar kartą gerai išmaišome. Gautą masę padaliname į 4 dalis, į kiekvieną įberiame ant peilio galiuko mineralinio pigmento, įlašiname iki 20 lašų eterinio arba kvapiojo aliejaus ir gerai išmaišome.

Taip pat padažyti vonios kokteilį galima su braškių, aviečių, mangų miltelių pudra, įdėti įvairių priedų.

Gautą masę beriame į maišelį, ant viršaus užberiame Negyvosios jūros druskos ir žiedlapių. Masę galima berti į maišelį, padarant įvairių spalvų sluoksnius.

Įmetus į vonią kelis šaukštus šio kokteilio, jis šnypščia ir ištirpsta vandenyje. Po tokios vonios Jūsų oda bus pamaitinta ir maloniai kvepės.

Levandų eterinis aliejus atpalaiduoja ir nuramina mintis, citrusiniai eteriniai aliejai tonizuoja odą, o kvapieji aliejai maloniai praskaidrina nuotaiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją