Šiai eglutei reikės nemažai eglės, kadagio arba kėnio šakų (jis mažiau byra) ir nemažai plonų beržo šakelių. Taip pat tinklinio karkaso iš vielos bei stipraus siūlo. Dekorui - vilnonio audinio, apsamanojusių šakelių bei Rojaus obuoliukų.
Neslėpsime, prie šios eglutės teks nemažai paplušėti, bet rezultatas tikrai to vertas!
Taigi kai jau apsirūpinsite visomis priemonėmis, pirmiausia teks pasidaryti žaliąjį eglutės karkasą. Tam šakas statysite vieną priešais kitą ir rišite siūlu aplink.

Kai jau turėsite pakankamą pirmąjį sluoksnį, t.y. sijoną, ant viršaus tarsi laipteliais aukštyn dėsite kitą.


Taip kartosite tol, kol pasieksite norimą eglutės aukštį.


Dabar teks padirbėti su ožkytės ragais. Šios dalies žingsnis po žingsnio neturime, tačiau principas yra panašus. Iš vielos karkaso, kuris turi būti pakankamai lankstus, kad galėtumėte suteikti jam formą, išlankstote ragą ir aplink vyniojate beržo šakelėmis, vis apsukant ir tvirtinant siūlu.
Kai šis šedevras bus baigtas, galėsite jį užmauto ant žalio eglutės sijono. Žavu, tiesa?
Atėjo metas dekorui. Abiejų sluoksnių sudūrimo vietą apjuoskite vilnoniu audiniu, apriškite siūlu, kad laikytųsi. Dekoruokite blizgiu floristiniu siūlu įvairias apsamanojusias šakeles ir Rojaus obuoliukus.
Tikimės, kad šis procesas Jums suteikė daug džiaugsmo ir malonių akimirkų. O linksmosios Viktorija ir Jurgita linki Jums smagių ir išdykusių Ožkos Metų! Nebūkite surūgę!
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)