Iš tikrųjų „Labos nakties miego treniruoklis” („Goodnight Sleep Trainer“)
yra specialus chronometras, kuris skaičiuoja, kiek laiko verkia jūsų vaikas, ir parekomenduoja, kada metas pradėti vaiką raminti, kad jis užmigtų.

Per naktį suaugusieji, vaikai ir kūdikiai pabunda kelis kartus. Iš viso yra penkios miego fazės, kurios būtinos, kad mūsų kūnas ir smegenys tinkamai funkcionuotų. Yra keturios gilaus miego fazės ir neramaus miego fazė (REM). Neramaus miego fazės pabaigoje mes trumpam pabundame. Jei aplinkoje nėra jokių trukdžių, - ir vėl užmiegame.

Dažnai klaidingai manoma, kad miegas yra kaip kvėpavimas, tai, ką mes mokame nuo pat gimimo. Jauniems tėvams nereikia sakyti, kad tai netiesa ar bent jau nevisiška tiesa. Nors kūdikiai instinktyviai moka miegoti, jie turi išmokti užmigti ir įgyti gero miego įgūdžius. Štai čia elektroninis „Labanaktukas” gali jums padėti.

Miego treniruoklis veikia trijų AA rūšies elementų pagalba, jame yra garsinis ir vaizdo perspėjimo signalai, USB jungtis, LCD ekranas, galios indikatorius ir skaitmeninis laikrodis. Šį prietaisą galite įsigyti įvairiose internetinėse parduotuvėse už maždaug 30 dolerių, rašo softpedia.com.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją