Jeigu laukiesi mergaitės, jos gimda ir kiaušintakiai jau išsivystę. Berniuko genitalijos matomos, bet gali būti pasislėpusios ir nesimatyti stebint ultragarsu.

Jei šis nėštumas tau ne pirmas, dabar tikriausiai pradėsi jausti kūdikio judesius, bet tai gali įvykti ir dar po kelių savaičių. Tavo pilvas vis siaurės ir kai kurie vidaus organai susispaus tarpusavyje. Gali pasidaryti sunkiau kvėpuoti, nes kūdikis pradės spausti tavo plaučius. Pastebėsi, kad dažniau vaikštai į tualetą dėl spaudimo, kurį patiria tavo šlapimo pūslė.

Tavo organizmas gamina melaniną ir kūnas kai kuriose vietose gali pasidaryti tamsesnis. Gali jaustis apsvaigusi ar netgi nualpti dėl sumažėjusio kraujo spaudimo ir lėtėjančios kraujotakos. Tai normalu ir gali nutikti kelis kartus per dieną.

Būk atsargi, jei šie simptomai pasireiškia retai ar netikėtai. Gali pajausti staigų svaigimo priepuolį, jeigu, pavyzdžiui, pasėdėjusi per greitai atsistosi. Norėdama to išvengti, venk staigių kūno padėties pakeitimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)