Ne pelno siekiantis ir beglobiams gyvūnams surasti naujus namus padedantis internetinis puslapis „Animals Life Net“ gali suteikti jums galimybę sužinoti, ką kiaurą parą veikia keturkojai. Svetainėje galima tiesiogiai 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę stebėti gyvūnus iš prieglaudų ir veislynų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Visi norintys gali matyti jų kasdienį gyvenimą, suteikti paramą ir priglausti gyvūną.

Svetainės kūrėjai tikina, kad ji yra skirta žmonėms, kurie nori gyvūnų gyvenimą padaryti geresnį ir laimingesnį. Projekto tikslas yra sukurti bendruomenę, kuri padėtų gyvūnams iš skirtingų šalių.

Šiuo metu tiesiogiai stebėti galima tris prieglaudas, įsikūrusias Lietuvoje:

„Transliacijos suteikia galimybę ne tik stebėti jų gyvenseną ir gyvenimo sąlygas, bet ir supaprastina bendravimo procesą tarp prieglaudos ar veislynų ir kitų žmonių. Jeigu norite priglausti gyvūną, galite jį išsirinkti stebėdami mūsų tiesioginę transliaciją.

Galite tuojau pat susisiekti su reikiama prieglauda ir suplanuoti susitikimą. Jeigu šiuo metu jūs nepasiruošęs priglausti gyvūną, tačiau vis tiek norite padėti gyvūnams, kuriems reikia pagalbos, galite pasidalinti informacija apie projektą socialiniuose puslapiuose“, – sako „Animals Life Net“ darbuotojas Erik Kisko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)