1. Švarūs tarpai

Vis dar ieškote paprasto ir veiksmingo būdo, kaip valyti sunkiai pasiekiamas vietas? Apvyniokite valgymo lazdelę (arba dvi) audiniu (pavyzdžiui, drėgna servetėle) ir ja valykite ventiliacijos angas, tarpus tarp plytelių, čiaupus ir kitus siaurus tarpus.

2. Švarūs batai

Nenorite į namus prinešti purvo, sniego ar smėlio? Prie durų padėkite porą valgymo lazdelių, kuriomis prieš įeidami į namus galėsite nubraukti visus paduose įstrigusius nešvarumus.

3. Produktų laikymas šaldytuve

Neturite dangčio dubeniui, kurį norite įdėti į šaldytuvą? Uždenkite dubenį maistine folija, ant viršaus uždėkite lazdeles, o ant jų galite dėti kitą dubenį – taip sutaupysite vietos šaldytuve.

4. Sausi indai

Svečiai išėjo, ir dabar visi suplauti indai netelpa indų džiovyklėje? Indus statykite ne ant stalviršio, o ant lazdelių.

5. Tikslūs išmatavimai

Ieškote paprasto būdo išlyginti sausus ingredientus, kai matuojate produktų kiekį? Paimkite valgymo lazdelę, perbraukite ja per viršutinę matavimo indo dalį – taip nubrauksite perteklių. Štai ir turite tikslų produkto kiekį.

6. Atrama augalams

Gležniems daigams neretai reikia atramos. Ir šiuo atveju jums pravers valgymo lazdelė – jums tereikia įsmeigti lazdelę į žemę šalia augalo. Jis užaugs aukštas ir tiesus.

7. Dažų maišymas

Kam leisti pinigus specialioms dažų maišyklėms iš statybinių medžiagų parduotuvės? Pora valgymo lazdelių puikiai išmaišys dažus skardinėje.

8. Vietoj plastikinio kaiščio

Kas galėjo pagalvoti, kad vietoj kaiščio galima panaudoti valgymo lazdelę? Įmerkite lazdelę į medžiui skirtus klijus ir įkalkite į plyšį. Kai tik klijai išdžius, nulaužkite išorinę lazdelės dalį ir galite sukti į ją, ką jums reikia įsukti.

9. Vietoj prietaiso vyšnių kauliukams išimti

Užderėjus vyšnių derliui laukia varginanti užduotis – išimti jų kauliukus. Laimei, juos pašalinti galima naudojant valgymo lazdeles. Tiesiog beskite lazdelę į vyšnią ir išstumkite kauliuką. Nereikės jokio specialaus prietaiso.

10. Maišyti gėrimą

Kam reikalingi įmantrūs šaukšteliai ir maišikliai, jei valgymo lazdelėmis galima gėrimus išmaišyti nemokamai? Ant baro vežimėlio visada laikykite vieną ar du lazdelių rinkinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)