Iš tiesų yra vienas komponentas, naudotinas skalbimui, kuris sutaupytų pinigų ir, neslėpkime, nervų. „all4soul.com“ pataria įpilti į skalbimo mašiną baltojo vyno acto ir garantuoja, kad greitai įvertinsite jo privalumus.

Prieš skalbimą užpilkite pusę stiklinės baltojo vyno acto ant skalbinių. Tada skalbimo priemonė, kurią naudosite, skalbs efektyviau, išsaugosite spalvų ryškumą, bus mažiau putų, kurių žymių kartais po skalbimo lieka ant tamsių drabužių.

-Taigi, nedidelį kiekį baltojo vyno acto įpilkite audinių minkštiklio skyrelį. Actas turi tokį patį poveikį, tik yra mažiau agresyvus tiek drabužiams, tiek aplinkai.

-Rūgštis padeda pašalinti dėmes iš baltų drabužių, juos dezodoruoja.

-Kartais, ypač skalbiant su milteliais, ant drabužių lieka dryžių, dėmių. Jei įpilsite pusę stiklinės acto į skalavimo ciklą, išspręsite minėtą problemą.

-Galbūt sunku patikėti, bet actas neutralizuoja nemalonius kvapus.

-Į dubenį su karštu vandeniu ir puse stiklinės acto galite pamerkti dėmėtu drabužius. Tegu pamirksta per naktį, o vėliau išskalbkite su įprasta programa. Šiek tiek acto galima užpilti ant dėmių ir energingai patrinti.

-Iš kai kurių audinių gana sunku išvalyti gyvūnų plaukus. Ir čia padės actas. Skalbimo proceso metu įpilkite šiek tiek acto ir pamatysite – ant išdžiūvusių drabužių nebus matyti gyvūnų vilnos ir plaukelių.

-Kai kurie audiniai elektrinasi. Įpilkite į dubenį 6 acto šaukštelius ir pusvalandžiui pamerkite drabužį. Problema išspręsta!

-Dar vienas svarbus aspektas – su actu galite išvalyti skalbimo mašiną nuo kalkių. Pakaks vieno acto, kitų preparatų nereikės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)