„Baldai gali ne tik pakeisti Jūsų sveikatą, komfortą ir efektyvumą, bet ir Jūsų gyvenimą. Nors toks suvokimas gali šiek tiek apsunkinti pačių baldų įsigijimą, tačiau šie aspektai yra labai svarbūs. Pagrindinis dalykas, į ka reikėtų atkreipti dėmesį renkantis baldus, tai – kokybė. Kokybiškas baldas gali suteikti ne tik gražią išvaizdą, bet ir komforto jausmą. Nesvarbu, kokio stiliaus, nauji ar seni bus baldai, tačiau kokybė juos tikrai išskirs nuo kitų“, – patarimais pranešime spaudai dalijasi baldų ekspertas bei „Deinava“ baldų prekybos tinklo steigėjas Valdas Davidavičius.

Draugiški gamtai

Turbūt kiekvienas esate girdėję, kad šiuolaikinėje visuomenėje vis garsiau ir garsiau skamba natūralumo ir ekologiškumo atgarsiai. Nors ekologiškų ir draugiškų gamtai baldų buvo galima įsigyti ir anksčiau, tačiau tik dabar į tai yra labai stipriai atsižvelgiama.

Aplinkosaugininkų informuoti apie toksinių medžiagų ir apdailos poveikį klimato kaitai žmonės pradėjo rinktis kuo natūralesnius daiktus. Dėl šios priežasties baldų gamintojai po truputį pereina į ekologiškesnių išteklių ir gamybos procesą.

Mažesnio profilio baldai

Mažėjant gyvenamosioms namų erdvėms populiarėja mažesnio profilio baldai, kurie neužgriozdina namų ir juose lieka pakankamai vietos ne tik laisvai judėti, bet ir jaustis komfortiškai bei patogiai.

Žinoma, tikrai dar galima rasti ir gigantiškų baldų, įtalpintų į mažą kambarėlį, tačiau tai tikrai neatrodo skoningai ir nesuteikia komfortiškumo jausmo. O juk jaustis patogiai savo namuose yra pats svarbiausias mūsų tikslas.

Daugiafunkciai baldai

Daugiafunkciai baldai tikrai nėra nauja koncepcija, tačiau jie atėjo į rinką galbūt kaip mažesnės gyvenamosios erdvės rezultatas. Šie baldai yra patogūs todėl, kad gali atlikti kelias paskirtis. Viena iš jų – neapkrauti erdvės.

Vintažiniai baldai

Vintažiniai baldai tiek anksčiau, tiek ir dabar, vis dar yra ant populiarumo bangos. Nors daugelis žmonių ieško kuo natūralesnių ir draugiškų aplinkai baldų, tačiau šio tipo baldų paklausa vis dar išlieka populiari. Pirkdami vitažinius baldus ne tik suteikiame savo namams stiliaus prieskonį, bet ir saugome aplinką nuo į savartynus norimų išmesti baldų.

Taip pat, šio tipo baldai jau yra išgyvenę daugybę metų ir vis dar išlikę patvarūs. Juos šiek tiek atrestauravus ir suteikus šviežumo, galime gauti ne tik akiai gražų, bet ir puikiai savo funkcijas atliekantį baldą.

Lauko baldai

Lauko baldų paklausa išaugo nepaprastai greitai. Palaipsniui atsirado vis daugiau žmonių, kurie susigundė įsirengti ne tik namų, bet ir lauko erdvę. O juk ir lauke norisi jaustis patogiai. Atsiradus didesniam susidomėjimui lauko baldais, pasikeitė ir jų kokybė. Pagerėjo audiniai ir jų tekstūros, spalvos ir modeliai. Dėl to, dabar galime rasti lauko baldų net ir namų viduje.

Odiniai baldai

Odiniai baldai taip pat susilaukė didelio populiarumo dėl savo spalvų įvairumo bei formos. Oda yra mėgstama nuo seno, tačiau dabar ypač. Daugelis renkasi odinius baldus ne tik dėl to, kad jie atrodo prabangiai, bet ir dėl to, kad tokius baldus lengva prižiūrėti bei valyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją